طرز تهیه یک پاستا خوشمزه به اسم پاستا اربیتا به همراه فیلم آموزشی

طرز تهیه یک پاستا خوشمزه به اسم پاستا اربیتا به همراه فیلم آموزشی

طرز  تهیه یک پاستا خوشمزه به اسم پاستا اربیتا

در این مقاله آموزشی برای درست کردن پاستا اربیتا می پردازیم در صورت سوال و موارد خواص به سایت شیراز1717 مراجعه کنید ما مشتاق هستیم که نظرات شما را بشنویم.

پاستا یا خمیراک: (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است.چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقه‌ای) هستند.در ایران واژه ماکارونی به صورت گسترده برای اسپاگتی، لازانیا و ... به کار می‌رود.

مواد لازم برای پاستا اربیتا:

پاستا فرمی: ۱۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی: ۳ عدد

سیر: ۱ حبه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل چیلی: به مقدار دلخواه

جعفری

 زیتون سیاه

 پنیر گودا

پاپریکا

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز پخت:

پاستا را به‌مدت ۱۰ الی ۱۱ دقیقه در آب‌جوش نمکی جوشانده و آبکش می‌کنیم. در تابه، سیر و گوجه خرد شده را به‌مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می‌دهیم. ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و در آخر جعفری و زیتون را می‌افزاییم و این سس را با پاستا مخلوط می‌کنیم و موقع سرو روی آن پنیر رنده می‌کنیم.

فیلم آموزشی طرز  تهیه یک پاستا خوشمزه به اسم پاستا اربیتا

نظرات بازدیدکنندگان