لازانیا با سس گوجه و‌ پنیر موزارلا همراه با ویدیو

 لازانیا با سس گوجه و‌ پنیر موزارلا همراه با ویدیو

 لازانیا با سس گوجه و‌ پنیر موزارلا

لازانیا یکی از خوشمزه‌ترین غذاها از خانواده بزرگ پاستاست که ظاهر آن متفاوت‌تر از بقیه انواع آن است. لازانیا پاستایی پهن است که معمولا لبه‌های آن شیاردار است. معمولا لازانیا را به صورت لایه‌ای درست می‌کنند و بین آن‌ها گوشت و سایر مواد مورد نظر را قرار می‌دهند. از آنجایی که این غذا در اصل نوعی پاستا است.

مواد لازم برای این غذایی خوشمزه:

  1. لازانیا، ۱۰۰ گرم

  2. گوشت چرخ کرده

  3.  ۵۰ گرم گوجه گیلاسی

  4.  ۵ عدد پنیر موزارلا تازه

  5. ۲۰ گرم سیر

  6.  ۱ حبه پیاز

  7. ۱ عدد فلفل دلمه

  8. ۲۰ گرم گردو

  9.  ۲۰ گرم رب گوجه فرنگی

  10.  ۲ قاشق غذاخوری ریحان

  11. نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم

طرز پخت:

لازانیا را به‌مدت ۳ دقیقه در آب معمولی گذاشته و آبکش می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز، سیر و فلفل دلمه به‌مدت ۳ الی ۴ دقیقه تفت می‌دهیم. رب گوجه فرنگی و سیر را به‌مدت ۱ دقیقه تفت می‌دهیم و مقداری آب به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا سس غلیظ شود. سس را در ظرف مخصوص فر می‌ریزیم و در آخر، گوشت را روی لازانیا ریخته، رول می‌کنیم و روی سس در ظرف فر می‌گذاریم و به همراه گوجه‌های گیلاسی، گردوی خرد شده، پنیر موزارلا و ریحان به‌مدت ۱۵ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر می‌گذاریم.

نظرات بازدیدکنندگان